Jätä tänne kilpailuilmoitukset ym.

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Pirjo Särkiaho, 2. heinä, 2018
Lisäys Särkijärven vetouistelukilpailuun:

Suurin kala palkitaan 100 €:n lahjakortilla.

Kilpailin säännöt:
SÄRKIJÄRVEN SOUTU-VETOUISTELU-KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

1. Sijoituksen kilpailussa ratkaisee kalojen yhteispaino. Saman tuloksen saaneiden kilpailijoiden paremmuuden ratkaisee suurempi kala. Palkinnot ovat venekunnan yhteisiä.

2. Kilpailu kala: Kaikki kalalajit ovat kilpailussa hyväksyttäviä. Kertoimia ei ole käytössä.

3. Kalojen luovutus: Kalat tuodaan punnituspaikalle kilpailun päätyttyä tai rantautumisen yhteydessä kilpailun aikana, jossa kalat punnitaan kilpailijan läsnä ollessa punnituspaikalla. Lähtöpaikka on ainoa rantautumispaikka. Kaikki kalat luovutetaan ja punnitaan suolineen, kidukset on oltava paikallaan. Kalat luovutetaan palkintojen jaon jälkeen. Kilpailijalla itsellään tulee olla mahdollinen kylmäsäilytys (jäät yms).

4. Pyyntitavoista on sallittu vetouistelu soutaen. Heittouistelu on kielletty. Viehe on laskettava veteen myös uistelun alussa, heittäminen on kielletty.

5. Vapojen määrä: vain enintään kolme vapaa saa olla kerralla vedessä, joissa vain yksi siima ja yksi viehe. Elävien syöttien ja täkyjen käyttö on kielletty.

6. Kielletyt apuvälineet: planaarien (harrilaudan ) ja elektronisten apuvälineiden käyttö on kielletty. Perämoottori ei saa olla mukana veneessä.

7. Venekuntien miehistön määrä on enintään kaksi henkilöä, yhden henkilön venekunta on sallittu. Kahden hengen miehistössä toinen saa olla yli 14 vuotias ja osallistua kilpailuun. Kilpailijoilla tulee olla valtion ”kalastuskortti”.

8. Kelluntavälineet ovat pakolliset ja ne on jokaisen kilpailijan järjestettävä itse. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan. Alkoholin käyttö on kiellettyä.

9. Rantautuminen: Kilpailijoilla on kilpailun aikana oikeus rantautua vain lähtöalueella. Pakottavassa tapauksessa, rantautuminen vain valvojan läsnäollessa. Hätätilanteessa voi menetellä toisin.

10.Kilpailuveneiden kohtaaminen järvellä on kielletty, etäisyys on oltava vähintään 10 metriä.

11. Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu suorittamalla osallistumismaksu kilpailu-paikalla.

12. Kilpailuaika: Kilpailuaika alkaa lähtöpaikasta ja päättyy lähtöpaikalle. Kilpailijoiden on rantauduttava lähtöpaikalle lopettamisajankohtaan mennessä, kilpailukortti esitettävä kilpailun valvojalle. Samoin keskeyttä-misessä on tärkeää jättää kilpailukortti valvojille turhan etsinnän pois eliminoimiseksi. Kilpailijoiden on oltava rannassa klo 17.00 ja punnitus jonossa viimeistään 17.15. Rantautuminen myöhässä voi johtaa hylkäykseen. Hätätilanteessa auttamisesta johtuvasta syystä (esim. kilpailuajan ylitys) ei aiheuta kilpailusta hylkäämistä.

13. Protesti: Protestin jättöaika on ½- tuntia kilpailutulosten julkaisemisesta. Kilpailun jury käsittelee protestit, juryyn kuuluu yksi ennalta arvottu venekunnan jäsen/jäsenet kilpailijoiden edustajana. Protestin kohdistuessa juryyn arvottuun venekuntaan, arvotaan uusi edustaja.

14.Sääntörikkomuksista järjestäjät voivat hylätä kilpailijan osallistumisen.

15. Sääntömuutokset: Järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.


Sähköposti:
Kirjoittaja Arto Isometsä, 28. kesä, 2018
HOX HOX!!!
Rautujärven kesäoilkit kolarissa
KYLLÄ!!!! kesäpilkit 14-15. 7 2018
pääpalkinto tohatsu 9.8 hv perämoottori

LIsätiedot ja ohjelma
http://www.facebook.com/events/663684783962627/?ti=icl
Ilmoittautuminen rautujärvi@gmail.com

TERVETULOA


Sähköposti:
Kirjoittaja Pirjo Särkiaho , 14. kesä, 2018
Särkijärven osakaskunta järjestää soutu vetouistelukilpailut Iin Särkijärvellä lauantaina 21.07.2018 klo 11.00-17.00. Uistelu tapahtuu pelkästään soutaen. Ilmoittautuminen paikanpäällä klo 8.00 alkaen.Veneet lasketaan veteen useammasta kohdasta. Enintään kaksi aikuista/vene. Osallistumismaksu 35 €/venekunta. Palkinnot : 1. 300 €/venekunta, 2. 200 €/venekunta, 3. 100 €/venekunta. Mahdollisesti myös tavaraa

Tarkemmat kilpailusäännöt jaetaan kilpailupaikalla ilmoittatumisen yhteydessä.
Puffetti ja arvontaa.

Tervetuloa.
Lisätiedot: Pirjo Särkiaho
0407295479


Sähköposti:
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS